Projectweek op Mondial College

Share This:

In het kader van het project Jongeren en circulaire economie heeft het Mondial College in Nijmegen een projectweek voor alle 3e klassers.

Tijdens de projectweek is de jongerenduurzaamheidsscan opgenomen in een iets bredere online vragenlijst waarin leerlingen ook gevraagd wordt naar hun toekomstverwachtingen. Aan het eind van deze vragenlijst kunnen de leerlingen doorklikken naar de jongerenscan.

De resultaten van de scan worden direct na het invullen in de klas gepresenteerd.

Elke klas heeft een pr groepje dat behalve een film over het project ook een film maakt over toekomstverwachtingen van hun klasgenoten. De resultaten van de duurzaamheidsscan vormen het startpunt voor deze laatste film.

https://www.mondialcollege.nl/Portals/_default/Skins/MondialCollege/img/logo-mondial.png